(VIDEO) Pravijo, da ima Hrvatica najbolj seksapilni nastop letošnje Evrovizije. Presodite sami ...

Denis Živčec Denis Živčec
12.05.2021 07:25
Zelo atraktivna odrska oprava mične Albine na Hrvškem buri duhove, a pevka se je svojima oblikovalcema postavila v bran.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ebu/Thomas Hanses

Priprave na Pesem Evrovizije v Rotterdamu tečejo in že davno je jasno, da nekateri predstavniki še zdaleč na stavijo samo na skladbo in glas. Veliko dozo seksapila bosta Evropa in Avstralija dobili že v prvem polfinalnem večeru, 18. maja, ko bo na oder stopila hrvaška predstavnica Albina Grčić. Ta bo svojo izjemno nalezljivo skladbo Tick-Tock pospremila z zelo zapeljivo koreografijo in odrsko opravo, ki strašno malo prostora pušča domišljiji. 

Njena evrovizijska oprava se od tiste, v kateri je zmagala na hrvaškem predizboru Dora v Opatiji, precej razlikuje in že deli javnost. Kostum sta ustvarila Juraj Zigman in Stefan Orlić, sestavlja pa ga seksi bodi z bleščičastim korzetom in rožnato-bele nogavice. Na Hrvaškem nekateri menijo, da je Albina s seksapilom pretiravala, a se je svojima oblikovalcema postavila v bran.

"Nihče iz mene ničesar ne dela. Stojim za vsakim stajlingom, Stefanu pa še posebno zaupam, saj ve, kaj dela in v tem je najboljši. Žal mi je, če ti ni všeč," je na Instagramu sporočila enemu od kritičnih sledilcev. Drugi so mnenja, da ima Albina najlepšo zadnjico tega izbora, kar je komentar, ki ima v svetu Evrovizije prav posebno težo. 

Albina bo nastopila v istem polfinalnem večeru kot naša Ana Soklič in zanimivo bo videti, kako bo ta hrvaška ritka vplivala na uvrstitev Slovenije, ki stavi na precej bolj poduhovljeno skladbo Amen. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta