Dobrodelni SwinGradec: Plešemo, da pomagamo

Urška Polanc
02.09.2023 11:00

Peta izvedba SwinGradca bo po vseh naravnih nesrečah na Koroškem obarvana dobrodelno. Pred Rotenturnom danes tudi koncert zasedbe Eddie Luis Swing Orchestra.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Organizatorji SwinGradca vabijo na ples.
Nika Hölcl Praper

Ekipa SwinGradca in Eddie Luis Swing Orchestra, tudi v soorganizaciji JazzRavne, vabita na peto izvedbo SwinGradca, ki bo po vseh naravnih nesrečah na Koroškem obarvan dobrodelno. Festival so strnili v en večer, in sicer bo jutri, v soboto, od 18. ure naprej. Po odprtju prizorišča bodo lahko obiskovalci do koncerta zasedbe Eddie Luis Swing Orchestra ob 19.30 uživali v slaščicah, pijačah in prigrizkih, pa tudi plesne glasbe ne bo manjkalo.

Z Eddiejem Luisom in njegovo dvanajstčlansko mednarodno zasedbo ter svojo swing družino z vseh koncev Slovenije in iz sosednjih držav želijo poskrbeti za zbiranje dobrodelnih sredstev na večeru izvrstne glasbe in dobre energije. Vstopnine ni, le darovi za poplavljene. Letos ne bo delavnic, ne bo učiteljic in učiteljev na delu, verjamejo pa, da bodo vseeno obiskali dogodek. Vse, kar bodo na dogodku zbrali dobrodelno, bo namenjeno konkretni pomoči dvema koroškima družinama, ki so ju prizadele poplave. "Vse je v slogi, da se imamo vsi skupaj prijetno, pozitivno in da nekomu pomagamo v tej težki situaciji, ko so jih prizadele poplave in plazovi. Plešemo, da pomagamo," vabijo organizatorji. (up)

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta