(FOTO) Kulinarično razvajanje v Slovenj Gradcu, v mestu se je ustavila Karavana okusov

N.S.
03.06.2023 07:51

Slovenj Gradec je včeraj obiskala Karavan okusov, ki združuje slastne tovornjačke in prikolice s hrano in pijačo. Koroška je njena tretja letošnja lokacija, kulinarično razvajanje pa bo trajalo še danes (v soboto).

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nejc Strojnik

"Ker hujšali bomo jutri," je slogan Karavane okusov, ki se na slovenskih trgih, parkih, parkiriščih ... ustavlja že v svoji tretji sezoni. Letošnjo potovanje so začeli v Novem mestu, ta vikend pa so se ustavili v Slovenj Gradcu. Tovornjake in prikolice so parkirali v središču mesta, glede na petkov dober obisk pa je bila odločitev, da obiščejo Koroško, več kot pravilna. "Karavana okusov je prvi slovenski food truck festival. Z našimi pisanimi tovornjački in prikolicami polnimi dobrot se ustavimo na mestnem trgu, zategnemo ročno zavoro, zakurimo peči, odpremo lopute in pred vašimi očmi pripravimo najboljši street food v deželi," pravijo organizatorji. Karavani okusov se je v Slovenj Gradcu premierno pridružil tudi priljubljeni Pizzalab, ki je Koroško že navdušil s svojimi picami, ki jih odslej ponuja tudi iz prikolice. na Trgu svobode so parkirani še Beer Bulli s hladnim pivom in radlerjem, American burger trailer z ameriškimi specialitetami, Brincelj gin van s koktejli, Boš? Bom! food truck z burritosi, takosi in quesadilljami, Gabrielo prikolica s bubble vaflji in ameriški palačinkami, Mango Tree prikolica pripravlja tajske specialitete, Gud Street Fud ponuja burgerje in fingerfood, Caminito argentinska prikolica ima na voljo ulično hrano iz Buenos Airesa, Skunk Urban Kitchen pa razveseli s sendviči.

Karavana okusov, Slovenj Gradec
Nejc Strojnik
Karavana okusov, Slovenj Gradec
Nejc Strojnik
Karavana okusov, Slovenj Gradec
Nejc Strojnik
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta