Na Ravnah premiera muzikala Narcis, ki ga je ustvarilo 38 mladih iz gledališke skupine Kavčuk

N.S.
14.04.2023 08:12

Kulturni center Ravne bo v jutri, v soboto, gostil gledališko skupino Kavčuk, ki se bo ob 18. uri na odru predstavila s premiero muzikala Narcis.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gledališka Skupina Kavčuk

Gledališko skupino Kavčuk sestavlja nekaj manj kot 50 mladih, takih po letih in tudi tistih po srcu, deluje pa pod okriljem Kulturnega društva Prežihov Voranc in Gimnazije Ravne na Koroškem. "Letos smo se z začrtanim programom obrnili k svojemu izvoru, v zdaj že skoraj davno leto 2014. Takrat se nas je 29 mladih prvič z resnim ciljem – pripraviti celovečerno predstavo – zbralo na odru, ki ga vse odtlej nismo nikoli zapustili, saj te vrste ljubezen pač nikoli ne mine," razloži Lucija Mirkac in doda, da v povsem novem muzikalu Narcis nastopa nekaj starih, nekaj pa tudi novih obrazov. "V vsakem primeru pa v sveži in zame zelo vznemirljivi preobleki."

Gledališka Skupina Kavčuk

Muzikal, ki bo luč sveta torej ugledal jutri ob 18. uri v Kulturnem centru Ravne, je vse leto pridno pripravljalo 38 sodelujočih, ki se že veselijo odzivov občinstva. Verjamejo tudi, da bo dvorana dobro popolnjena.

Gledališka Skupina Kavčuk
Gledališka Skupina Kavčuk
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta