Novi predsednik RK Slovenj Gradec je Damir Budimir

N.S.
26.05.2022 13:25

Najuspešnejši rokometni klub na Koroškem ima poleg novega predsednika tudi novo ime.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Novi predsednik je skupščino spremljal prek video povezave.
Rk Slovenj Gradec

Novega predsednika je na redni volilni skupščini soglasno potrdil zbor članov Rokometnega kluba Slovenj Gradec. Sprejeli so tudi odločitev, da iz uradnega naziva odstranijo letnico 2011. Novi predsednik Damir Budimir je sicer direktor podjetja Lajka, ki ima sedež v Pamečah, v RK Slovenj Gradec pa so prepričani, da je klub prišel v dobre roke in da ga bo novi predsednik vodil z zanosom ter da bodo sledili tudi uspehi. Dosedanji predsednik Samo Lampret je sicer že pred nekaj meseci potrdil, da se umika s položaja predsednika in vajeti prepušča svojemu nasledniku.

"Približujemo se zaključku sezone, klub zaključuje izredno uspešno poglavje in hkrati začenja novega, za katerega upamo na ne bo nič kaj manj rodovitno kot zadnje," sporočajo iz kluba. Zadnja tekma sezone bo na sporedu jutri (v petek, 26. maja) ob 18. uri, ko v Slovenj Gradec prihajajo rokometaši Gorenja. Korošci so trenutno na prvoligaški lestvici na 7. mestu, ugoden razplet na zadnji tekmi pa bi lahko pomenil tudi skok za kakšno mesto višje. Klub je sicer pred kratkim podaljšal pogodbe z Žanom Šolom, Rokom Cvetkom, Miho Kotarjem, Žigo Lesjakom, Davidom Svečkom, Gašperjem Dobajem, Alenom Veršovnikom in Urošem Štumpflom, novo pogodbo pa sklenil s Kristjanom Eskeričićem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta