Shots je festival z dušo, na prvem mestu ostajajo filmi

Urška Polanc Urška Polanc
03.08.2019 16:16

Danes bodo v Slovenj Gradcu sklenili četrto edicijo festivala kratkih neodvisnih filmov Shots. Med 22 finalisti bodo izbrali 8 nagrajencev v posameznih kategorijah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Festival Shots
Nika Hölcl Praper

Čeprav vreme ni prizaneslo množici, ki se je včeraj nekaj minut pred začetkom predvajanja filmov nabrala pred Rotenturnom, da bi si na drugi dan festivalskega dogajanja ogledala kratke filme iz različnih koncev sveta je Tomo Novosel, direktor festivala Shots že pred začetkom festivala poudaril: "Preveč govorimo o vremenu, naša prva naloga je izpeljati zelo dober mednarodni festival. Pokazati te filme". In res so jih, dežju navkljub. Okoli 500 glava množica se je, brez da bi jih morali prositi dvakrat, sprehodila do le nekaj minut oddaljenega kulturnega doma, kjer so si jih ta večer ogledali. Tudi stali so in tako zapolnili vsak kotiček, ki jim je omogočil ogledati si skrbno izbrani nabor filmov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta