V Dravogradu podelili nagrade in priznanja. Štirje prejemniki zlatih grbov

Brina Kerič Brina Kerič
15.07.2024 17:00

Zlati grb so prejeli Luka Temnikar, Maksimiljana Gošnak, Ervin Pečnik in Irena Gostenčnik.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prejemniki priznanj in nagrad v prostorih dravograjske občine 
Arhiv Občine Dravograd

Ob občinskem prazniku je v dvorcu Bukovje potekala slavnostna seja Občinskega sveta Občine Dravograd, na kateri je župan Anton Preksavec podelil zlate grbe, občinska priznanja in nagrado Občine Dravograd za leto 2024. Prejemniki zlatih grbov so Luka Temnikar, Maksimiljana Gošnak, Irena Gostenčnik in Ervin Pečnik.

Občinska priznanja so šla podjetju Darson, likovni sekciji Kulturnega društva Dravograd in Kristini Ločičnik. Podjetje Darson je priznanje dobilo za izjemne dosežke in kot vzpodbudo za nadaljnje strokovno delo in aktivnosti na področju gospodarskih dejavnosti. Likovna sekcija Kulturnega društva Dravograd in Kristina Ločičnik pa za izjemne dosežke in kot vzpodbudo za nadaljnje strokovno delo in aktivnosti na področju kulture. 

Občinsko nagrado je dobila ekipa prve pomoči Civilne zaščite Občine Dravograd za izjemne uspehe na področju zaščite in reševanja ter za prispevek k razvoju in ugledu občine ter za življenje v njej. Na slavnostno sejo so bili poleg drugih visokih gostov vabljeni tudi predstavniki delegacij iz pobratene občine Lučani v Srbiji ter predstavniki delegacij iz sosednje Avstrije, okrajev Suha/Neuhaus in Labot/Lavamünd.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta