(VIDEO) Klugler: Hotelski lobi z enim hotelom? Čas ima ponudbo za Garnbretovo

B.P.
27.11.2018 11:40

Končano je zadnje Večerovo soočenje županskih kandidatov Andreja Časa in Tilna Kluglerja. Vprašanja za soočenje so pripravili tudi Boštjan Gorjup, Janja Garnbret in Franc Berthold.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Čas in Tilen Klugler

Je razliko še moč nadoknaditi, ujeti glasove tretjeuvrščenega Andreja Breznika in četrtouvrščenega Darka Hlupiča? Motivirati tiste, ki se na volitve niso podali ali morda celo spremeniti mnenje že opredeljenih? Kako usodne so za mesto glasnik miru, ki prihodnje leto slavi 30 let delovanja v tej mednarodni skupini mest, te županske volitve? To so vprašanja, ki si jih te dni zastavljajo v mestu.
{embed_youtube}https://youtu.be/g8tJdWHyfGI{/embed_youtube}
Svoje vprašanje so pripravili tudi predsednik Gospodarske zbornice in manager leta Boštjan Gorjup, plezalna šampionka Janja Garnbret ter grafik in Bernekerjev nagrajenec iz leta 2017 Franc Berthold.
Slovenj Gradec je edina koroška občina, kjer bodo volivci župana izvolili v drugem krogu, torej v nedeljo. Pomerila se bosta Tilen Klugler, ki želi z mesta župana spodnesti Andreja Časa. V prvem krogu je izzivalec prejel 47,8 odstotka glasov (4241 glasov), dosedanji župan pa 33,7 odstotka glasov (2996 glasov).

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta