Zdravstveni dom Ravne: Neuradno tri prijave za direktorja

Jasmina Detela Jasmina Detela
21.03.2024 15:11
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aktualnemu direktorju ZD Ravne mandat poteče konec junija
Urška Polanc

Na razpis za prosto delovno mesto direktorja Zdravstvenega doma (ZD) Ravne naj bi prispele tri prijave. Svet zavoda, ki ga vodi Tina Vetter, je na četrtkovi seji odpiral in pregledal prispele prijave. "Preverili smo, če prijavljeni kandidati izpolnjujejo razpisne pogoje," je povedal predsednica, ki pa števila prejetih prijav ni želela komentirali. 

Po naših neuradnih podatkih so prispele tri. Kot smo že poročali, je po naših informacijah med resnimi kandidatkami za to delovno mesto prevaljska družinska zdravnica Zdenka Koželj Rekanovič. Med prijavljenimi naj bi bila po naših podatkih tudi zaposlena iz strokovnih služb ravenskega ZD in sicer naj bi bila to Sabina Hovnik. Tretja prijavljena pa naj bi bila Darja Krevzelj. Ni pa med kandidati aktualnega dolgoletnega      direktorja te ustanove Stanislava Pušnika, saj se bo upokojil. Prav tako je prijavo na razpis že pred časom zanikal ravenski župan Tomaž Rožen. Aktualnemu direktorju mandat poteče 30. junija, do takrat bo tudi imenovan nov direktor. (jd)

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta