30-letnik vlomil v prostore ravenske občine in v vseh nadstropjih povzročil škodo. Kaj je iskal?

STA, ČK
07.10.2019 14:42
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sedež občine
Igor Napast

Na Ravnah na Koroškem je v soboto 30-letnik vlomil v prostore občine. V več pisarnah je poškodoval vrata, več omar in drugo opremo. Policisti so mu odvzeli prostost in ga bodo kazensko ovadili. Škodo še ocenjujejo, poslovanje s strankami pa je bilo v ponedeljek zjutraj prostorsko omejeno.
V vlomu so bila poškodovana vhodna vrata in več notranjih vrat, vključno s podboji. Razbitega je bilo nekaj pohištva - mize, omare in stenske fotografije pa računalniška oprema in nekaj drobnega inventarja. Višina škode še ni znana.
"Iz poškodb, ki so nastale domala v vseh etažah, ni razbrati, da bi bil storilec iskal kaj določenega, odnesel ni ničesar," so navedli na občini, kjer podobnih dogodkov ne pomnijo. "Na srečo se je neljubi dogodek, zaradi katerega smo ogorčeni, pripetil v času, ko ni uradnih ur niti uslužbencev na občini." 
Na vlom je opozoril alarm, tako da so na kraj dogodka prispeli varnostniki, policisti pa so storilca prijeli takoj po dogodku.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta