Ena oseba umrla v čelnem trčenju: Znane podrobnosti hude prometne nesreče na območju PU Murska Sobota

A.L., STA
11.07.2024 18:10

Pokojni udeleženec je letošnja peta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
M.r.

V prometni nesreči v naselju Stara nova vas je umrl voznik osebnega avtomobila, so sporočili s Policijske uprave (PU) Murska Sobota. Policisti so bili o nesreči obveščeni okoli 16.30, v njej pa sta bili udeleženi dve osebni vozili.

Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je 67-letni voznik osebnega avtomobila med vožnjo iz smeri Ljutomera v smeri Radenec v blagem desnem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v voznico osebnega avtomobila, ki se je pravilno pripeljala po nasprotnem pasu. Voznik je ostal ukleščen v vozilu, iz katerega so ga rešili gasilci. Na kraju je kljub oživljanju reševalcev poškodbam podlegel.

Zdravnik je na kraju potrdil smrt voznika in odredil sanitarno obdukcijo. Voznica osebnega avtomobila je bila v prometni nesreči lažje telesno poškodovana.

Kraj prometne nesreče sta si ogledala preiskovalni sodnik v prisotnosti okrožnega državnega tožilca. Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta zaprta do 19. ure.

Pokojni udeleženec je letošnja peta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta