(FOTO) Huda prometna nesreča na Hrvaškem, umrl 11-letnik iz okolice Lenarta

A.L.
18.07.2023 08:33

11-letnik je bil sopotnik v kombiju, ki ga je vozil 38-letni Slovenec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Več medijev poroča o hudi prometni nesreči, ki se je minuli konec tedna zgodila na hrvaški avtocesti A2 Zagreb–Krapina, pri izvozu Mokrice. V njej je umrl komaj 11-letni slovenski otrok, gre za dečka iz okolice Lenarta. Ta je bil sopotnik v kombiju, ki ga je vozil 38-letni Slovenec.

Policijska uprava krapinsko-zagorska je sporočila, da je 38-letni slovenski državljan, ki je vozil kombi iz smeri Zagreba proti Krapini, delno zapeljal z voznega na odstavni pas. S prednjim desnim delom je kombi trčil v tovorno vozilo, ki je stalo na odstavnem pasu zaradi okvare. Vozil ga je 50-letni državljan Bosne in Hercegovine. Kombi je odbilo v bočni del polpriklopnika, nato pa je pristal na travnati površini ob cesti, kjer je zadel odtočni kanal. V nesreči je 11-letnik padel iz vozila in zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Voznika kombija so z reševalnim vozilom prepeljali v Splošno bolnišnico Zabok. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta