(FOTO) Na avtocesti ob izvozu Maribor - center proti Avstriji trčila avtodom in tovorno vozilo, dve osebi poškodovani

A.L., ČK
29.06.2023 12:51

Mariborski policisti opozarjajo, da se turistična sezona odraža tudi na cestah - voznike pozivajo k večji strpnosti in previdnosti na cestah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Na štajerski avtocesti se je ob izvozu Maribor - center v smeri proti Avstriji zgodila prometna nesreča. Po prvih informacijah je prišlo do trčenja med voznikoma avtodoma in tovornega vozila, pri čemer sta se dve osebi poškodovali - voznik avtodoma lažje in njegova sopotnica težje, so sporočili z mariborske policijske uprave.

Sašo Bizjak

Do nesreče je prišlo, ko se je voznik avtodoma, avstrijski državljan, ki je po avtocesti A1 peljal proti Šentilju, ob izvozu za Maribor - center skušal izogniti trčenju v tovorno vozilo pred njim. Pri tem je zavil na drug vozni pas, vendar je kljub temu trčil v tovorno vozilo.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin prometne nesreče.

Sašo Bizjak

Nastal je zastoj, zamuda 45 minut. Za osebna vozila so možni tudi izvozi Fram, Maribor jug in Rogoza. Zastoji so tudi na okoliških regionalnih in glavnih cestah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta