(FOTO in VIDEO) Tovornjakarja s štajerske avtoceste odpeljali s helikopterjem

Elizabeta Planinšič Elizabeta Planinšič
28.08.2024 14:33

Voznik tovornjaka je na priključnem pasu izstopil iz vozila, tam pa je vanj trčil osebni avto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nesreča na štajerski avtocesti
Andrej Petelinšek

Nesreča se je zgodila na priključnem pasu na uvozu na avtocesto pri Slovenski Bistrici. Z mariborske policijske uprave so sporočili, da je bil šofer tovornega vozila huje poškodovan in da je v smrtni nevarnosti. Zaradi pristajanja helikopterja so štajersko avtocesto za krajši čas popolnoma zaprli. 

Kot so pojasnili na mariborski policijski upravi, je voznik tovornjaka na priključnem pasu Slovenska Bistrica jug ustavil vozilo in izstopil, nato pa je po priključnem pasu pripeljal še osebni avto in vozilo je zbilo tovornjakarja, ki so ga s helikopterjem odpeljali v bolnišnico.  

Andrej Petelinšek

Pozno popoldne so mariborski policisti dodatno sporočili, da je po dosedanjih ugotovitvah na kraju do prometne nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v voznika ustavljenega tovornega vozila. 

V UKC Maribor so odpeljali tudi voznika in sopotnico osebnega avtomobila. Voznik osebnega avtomobila je bil prav tako huje poškodovan, vendar ni v življenjski nevarnosti, medtem ko stopnja poškodbe njegove sopotnice še ni točno znana.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta