(FOTO) Maribor: Ponoči zagorelo v četrtem nadstropju stanovanjskega bloka, en stanovalec poškodovan

Gr.G.
24.12.2023 10:20

Policisti še opravljajo ogled kraja požara, v katerem je stanovanje oziroma oprema v stanovanju v celoti zgorela, nastala pa je velika gmotna škoda.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Požar so gasili gasilci Gasilske brigade Maribor in PGD Radvanje.
Bralec

Okoli pol druge ure ponoči je gorelo v Ulici Arnolda Tovornika v Mariboru. Požar je izbruhnil v stanovanju v četrtem nadstropju stanovanjskega bloka, gasili so ga gasilci Gasilske brigade Maribor in PGD Radvanje.

CZ Maribor bo po potrebi poskrbela za namestitev stanovalca.
Pgd Radvanje

Uporabiti so morali avto lestev, iz gorečega stanovanja pa so rešili poškodovanega stanovalca in odredili umik iz bloka za 32 stanovalcev. Ti so se po končani intervenciji lahko vrnili v svoja stanovanja.

Moški, ki je bil v stanovanju v času požara, je imel zaradi dima zdravstvene težave in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor. Kot so sporočili mariborski policisti, njegovo življenje ni ogroženo.  

Stanovanje je uničeno in neprimerno za bivanje.
Pgd Radvanje

Policisti zenkrat še opravljajo ogled kraja požara, v katerem je stanovanje oziroma oprema v stanovanju v celoti zgorela, nastala pa je velika gmotna škoda.

Moški, ki je bil v stanovanju v času požara, je imel zaradi dima zdravstvene težave.
Pgd Radvanje

Po informaciji na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje je stanovanje uničeno in neprimerno za bivanje. O dogodku so obvestili CZ Maribor, ki bo po potrebi poskrbela za namestitev stanovalca.

Pgd Radvanje
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta