(FOTO) Očividka pretepa: "Kri mu je kar brizgala iz noge!"

ABE
12.11.2018 15:07

Med dijaki, ki so bili na poti domov iz srednje šole, se je okoli 13. ure v središču Murske Sobote vnel pretep. Zabliskal se je menda tudi nož, dva mladoletnika sta zaradi ran končala v bolnišnici. Na Policijsko postajo Mursko Sobota so iz železniške postaje odpeljali več domnevno vpletenih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nataša Juhnov

"Najprej sem slišala kričanje, bilo jih je veliko, okoli 20. Enemu od njih je kri kar brizgala iz noge, vso hlačnico je imel okrvavljeno. Slekli so mu oblačila in mu nad rano naredili obvezo. Nato so hitro prišli policisti in reševalni avtomobil." Tako je očividka, ki se je danes okoli 13. ure povsem naključno znašla v središču Murske Sobote, doživela krvav obračun, v katerega so očitno bili vpleteni mladoletniki in dijaki, ki šli iz ene od soboških srednjih šol na železniško postajo v Mursko Soboto, da bi potovali domov. Ko je govorila z nami, je še vedno bila povsem prestrena, zato ji je kmalu zmanjkalo besed,  kar je razumljivo, saj gre za zelo občutljivo zgodbo, predvsem pa zelo stresno. Tudi drugi očividci divjanja dijakov sredi belega dne v strogem mestnem središču si še dolgo niso opomogli od  tega, kar so videli na lastne oči.

Nataša Juhnov
Nataša Juhnov
Nataša Juhnov
Nataša Juhnov
Nataša Juhnov
Nataša Juhnov
Nataša Juhnov
Nataša Juhnov
Nataša Juhnov
Nataša Juhnov
Nataša Juhnov
Nataša Juhnov
Nataša Juhnov
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta