(FOTO) Po avtocesti divjal skoraj 100 km/h nad dovoljeno hitrostjo

M.R.
23.04.2019 14:12

V nedeljo so policisti na avtocestnem odseku Slivnica-Podlehnik ustavili voznika, ki je vozil s hitrostjo skoraj 100 kilometrov na uro nad dovoljeno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prehitri voznik na avtocesti Slivnica-Podlehnik
Ppp Maribor

Policisti Postaje prometne policije Maribor so z vozilom, ki ima vgrajen videosistem za nadzor prometa Provida 2000, izven naselja Gerečja vas za njim vozili dober kilometer, pri tem pa je sistem pokazal, da je vozil s povprečno hitrostjo kar 228,31 kilometra na uro. 
Ko so ga ustavili, so ugotovili, da gre za 53-letnega voznika iz Nemčije, ki je sicer hrvaški državljan. Izdali so mu globo v višini 1200 evrov, hkrati pa je dobil tudi 9 kazenskih točk. Izkoristil je možnost t.i. "polovičke" in plačal globo na kraju.

Madžar vozil ukraden BMW

Včeraj pa so policisti na počivališču Lomanje opravili kontrolo pri 27-letnem madžarskem vozniku osebnega vozila BMW XDRIVE 428l, letnik 2015, na katerem so bile švicarske registrske tablice. Ugotovili so, da gre za vozilo, ki je bilo 25. marca ukradeno v Švici. Vozilo so zasegli, voznika pa bodo kazensko ovadili.

Ukradeno vozilo BMW XDRIVE 428l
Ppiu Maribor
Ukradeno vozilo BMW XDRIVE 428I
Ppiu Maribor
Ukradeno vozilo BMW XDRIVE 428I
Ppiu Maribor
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta