(FOTO) V Zgornjem Dupleku moški umrl nasilne smrti: Sosed pravi, da je to velika tragedija

Le.V.
08.09.2023 17:58

Mariborski kriminalisti preiskujejo nasilno smrt. Zločin se je zgodil danes popoldan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kraj v Zgornjem Dupleku, kjer naj bi moški umrl nasilne smrti.
Andrej Petelinšek

Na območju Zgornjega Dupleka se je popoldan zgodil zločin, v katerem je umrla ena oseba. Kaj je šlo narobe, se uradno še ne ve. Tiskovna predstavnica mariborske policijske uprave Anita Kovačič Čelofiga je potrdila, da prvi podatki kažejo, da je šlo za nasilno smrt. Intenzivna kriminalistična preiskava je v teku, prav zato pa več na policiji za zdaj ne morejo razkriti. Tudi tega ne, ali so policisti storilca že prijeli.

Kakšen naj bi bil motiv za zločin v Zgornjem Dupleku, se za zdaj še ugiba.
Andrej Petelinsek
Andrej Petelinšek

Na kraju dogodka sta dežurna državna tožilka in preiskovalni sodnik. Po neuradnih podatkih je žrtev zločina moški.

Andrej Petelinšek

Nesrečni moški, po naših podatkih gre za 64-letnega Dragana G., je umrl v delavnici domače hiše, ki stoji v strnjenem naselju, a danes nobeden od sosedov ni opazil, da je šlo kaj narobe, dokler niso slišali reševalcev. "Prišel sem iz službe, hitro zatem sem videl reševalca na motorju, nato reševalno vozilo, kmalu je prišla tudi policija," je povedal eden od sosedov, ki pa Dragana G. ni pretirano poznal. "Nismo bili v stikih, če vam povem pravici, niti tega ne vem, ali ima družino in ali je poročen." "Nikoli ga nisem srečala, samo slišala sem ga, ko je delal in tolkel v delavnici," se je pogovoru priključila babica našega sogovornika.

Truplo so našli v delavnici ob hiši.
Andrej Petelinsek

Tudi več drugih sosedov je pokojnika slabo poznalo, z izjemo moškega, ki stanuje v hiši nasproti pokojnikove in je bil zaradi smrti Dragana G. vidno prizadet. "Velika tragedija je to, ne vem, kaj se je zgodilo, nisem ga jaz našel, vse, kar vam lahko povem, je, da je bil izjemno dober človek, odličen sosed, zelo mi ga je žal."

Andrej Petelinšek

Z mariborske policijske uprave so sicer sporočili zgolj, da so bili o smrti moškega obveščeni okoli 14.30. Na kraj domnevnega zločina sta odšla dežurna državna tožilka in preiskovalni sodnik. "Kriminalistična preiskava je v polnem teku, več informacij bomo posredovali v prihodnjih dneh," so še sporočili z mariborske policijske uprave.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta