Glasbenik v Ljubljani bežal pred napadalcem s "polmetrskim nožem"

M.R.
25.02.2019 19:17

Glasbenik Žan Tetičkovič je na družbenem omrežju Facebook objavil zapis, da ga je danes dopoldne na Viču v Ljubljani lovil zamaskirani neznanec, ki da je imel v roki polmetrski noč. Zadevo je prijavil policiji, kmalu za tem pa je svojo objavo z družbenega omrežja izbrisal.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Žan Tetičkovič je zapisal, da ga je zamaskirani neznanec napadel v križišču med Levarjevo ulico in Cesto dveh cesarjev, poroča časopis Dnevnik. "Če ne bi bil v svoji tekaški opremi in nekdanji sprinter, verjetno (zagotovo) ne bi zdaj mogel pisati tega. V New Yorku v 8,5 letih nisem doživel česa podobnega. Noro," je po poročanju omenjenega časopisa pisalo v objavi, ki jo je glasbenik pozneje umaknil. 
Za tem pa je Tetičkovič objavil zapis, v katerem predstavnike medijev prosi, naj ga pustijo pri miru in da se z zadevo ukvarja policija. "Sem sredi snemanja novega albuma in lepo prosim pustite me na miru, ne odgovarjam na nobena medijska vprašanja, brez izjeme. Zadeva je bila seveda takoj prijavljena policiji in oni so tudi edini s katerimi bom komuniciral v zvezi s tem kar se mi je zgodilo zjutraj. Temu primerno je bila tudi izbrisana objava, ki je bila namenjena seveda kot opozorilo vsem, ki bi bili v tem okolišu," je zapisal in se zahvalil za razumevanje. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/jeanjohnmusic/posts/10219359269881273{/facebookpost}
Na Policijski upravi Ljubljana pa so za Dnevnik pojasnili, da so res prejeli prijavo o napadu in da zadevo obravnavajo. Na samem kraju policija opisane osebe ni izsledila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta