Huda prometna nesreča v okolici Ptuja: Udeleženi mladoletni traktorist in mladoletnika na mopedu

M.D.
28.04.2024 15:55

Mladoletni voznik mopeda je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom in trčil v traktorista, mladoletnika na mopedu sta padla po vozišču in se huje telesno poškodovala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 219 klicev, med temi 90 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije. "V tem času smo obravnavali tudi: devet kaznivih dejanj, 13 prometnih nesreč I. kategorije ter dve prometni nesreči III. kategorije, v katerih so bili trije udeleženci hudo telesno poškodovani, pridržanega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil vozilo v cestnem prometu pod vplivom alkohola, dva kršitelja, katerima so policisti zasegli vozilo, ker sta vozila motorno vozilo v cestnem prometu brez veljavnega vozniškega dovoljenja ter enajst prijav kršitve javnega reda in miru, od tega sedem na javnem kraju in štiri v zasebnem prostoru," so zapisali na PU Maribor.

(FOTO) Divjal s teslo, zletel s krožišča, prebil ograjo in na pločniku podrl pešca, ki se bori za življenje

Ob prometni nesreči, ki se je okoli 1. ure zjutraj zgodila na Gosposvetski cesti v Mariboru, o čemer smo poročali zjutraj, s Policijske uprave Maribor poročajo o še eni hudi prometni nesreči na območju Ptuja. "Včeraj popoldan, okoli 17.30, smo bili obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami na lokalni cesti v okolici Ptuja, v kateri sta bila udeležena mladoletni traktorist in mladoletni voznik mopeda, na katerem sta se vozila dva mladoletnika. Zaenkrat neznani mladoletni voznik mopeda je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad mopedom in trčil v traktorista, pri tem sta mladoletnika na mopedu padla po vozišču in se huje telesno poškodovala. Oba poškodovana mladoletnika sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v Splošno bolnišnico Ptuj, po pregledih v bolnišnici pa noben od njiju ni v življenjski nevarnosti. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smislu ugotovitve voznika mopeda, obveščeni sta bili preiskovalna sodnica in okrožna državna tožila, ki sta prepustili ogled nesreče policistom. Po vseh zbranih obvestilih bo na ODT Ptuj podana kazenska ovadba zaradi suma kaznivega dejanja," so zapisali na PU Maribor.

Ponoči v prometni nesreči v Staršah umrl 14-letnik

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta