Hudo čelno trčenje pri Žalcu: 51-letni voznik umrl na kraju, ostali huje poškodovani

M.R.
27.10.2023 09:49

Včeraj malo po 22. uri sta pri naselju Velika Pirešica čelno trčili dve osebni vozili. Ena oseba je pri tem umrla, tri so huje poškodovane, ena pa lažje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
STA

S celjske policijske uprave so danes zjutraj sporočili, da je nesrečo povzročil 36-letni voznik, ki je vozil iz smeri Velike Pirešice proti Arji vasi. V desnem nepreglednem zavoju je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v osebno vozilo, v katerem je bil 51-letni voznik. Povzročitelja je nato z vozilom odbilo še v osebno vozilo 30-letnega voznika, ki je prav tako pripeljal v nasprotni smeri 36-letnika. 

Na kraju je umrl 51-letni voznik, njegova sopotnika, stara 73 in 79 let sta bila huje poškodovana, prav tako je bil huje poškodovan povzročitelj nesreče, lažje poškodovan pa je bil 30-letni voznik. 

Na območju celjske policijske uprave je letos umrlo 10 ljudi, v enakem obdobju lani pa 15. Policija vse udeležence v prometu poziva, naj bodo na cesti strpni, odgovorni in naj upoštevajo predpise.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta