Hudo trčenje: Oba voznika vozila z ustrezno hitrostjo, trije mrtvi, tudi 15-letnik

A.L.
16.04.2019 14:12

Na kraju nesreče so nemudoma posredovali gasilci in reševalci, na pomoč sta priskočila tudi helikopterja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Minulo soboto se je pri Kobaridu zgodila tragična prometna nesreča, v kateri so umrli trije ljudje, četrti udeleženec, voznik, pa je poškodovan. Če se je sobota tragično končala na slovenskih cestah, pa so o še enem žalostnem dogodku le dan kasneje poročali iz sosednje Avstrije. Na hitri cesti B1 med krajema Hörsching in Rutzing  so namreč umrle tri osebe, še štiri pa so poškodovane. 
{twitter}https://twitter.com/aNewsDeutsch/status/1117720372508491776{/twitter}
54-letni voznik je upravljal vozilo znamke BMW. Poleg njega je bila v avtomobilu še njegova 51-letna soproga, s katero sta se vozila iz smeri Linza. Zaradi mokre ceste je voznik izgubil oblast nad vozilom in začel drseti proti nasproti vozečemu vozilu, v katerem je sedela družina iz avstrijskega mesta Traun. 
Nasproti vozeči avtomobil je vozila 18-letnica, poleg nje je na sovoznikovem sedežu sedel 43-letni oče. Na zadnjih sedežih mercedesa so sedeli še 41-letna mati in brata, stara 12 in 15 let. Zaradi visokih hitrosti obeh vozil je prišlo do silovitega trčenja, v katerem sta na kraju nesreče umrla zakonca v BMW ter 15-letnik v mercedesu.
{twitter}https://twitter.com/RedRegionews/status/1117533372065050625{/twitter}
Na kraju nesreče so nemudoma posredovali gasilci in reševalci, na pomoč sta priskočila tudi helikopterja. Preostale udeležence prometne nesreče, ki so ostali ukleščeni v vozilu, so prepeljali v bolnišnico, dve osebi sta bili v smrtni nevarnosti. Kljub temu, da je znano, kdo je povzročitelj hitrosti, policija še ni odkrila vzroka. Cesta je bila zaradi dežja nekoliko mokra, a kot so sporočili policisti, sta oba voznika vozila po predpisih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta