Izgnali tri Brazilke, ki so se prostituirale v Šibeniku, oglas s cenami so imele kar na spletu

M.R.
14.09.2022 12:46

Tri Brazilke, ki so poleti v najetih apartmajih na območju Šibenika nudile spolne usluge, so izgnali iz Hrvaške, poroča spletni portal Index.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Portalu Šibenik.in se je oglasil lastnik apartmaja, ki je posumil, da se ena izmed njegovih najemnic ukvarja z najstarejšo obrtjo. Povedal je, da je na za to namenjeni spletni strani našel tudi njen oglas in o tem obvestil policijo.

"Policija spremlja stanje o morebitni organizaciji prostitucije na območju celotne policijske uprave," je v odzivu sporočila policija, ki trdi, da organizirane prostitucije, torej take, da bi nekdo v sklopu trgovine z ljudmi silil ali vabil posameznice v prostitucijo, ni.

Oglase, preko katerih nekdo ponuja spolne usluge, pa policija obravnava kot prekršek. Lani ni obravnavala nobenega takega primera, letos pa so bile v obravnavi tri tuje državljanke, ki so morale v sedmih dneh zapustiti državo.

Brazilke so svoje usluge na spletni strani Euro Girls Escort nudile za 200 do 300 evrov na uro. Poleg cen so navedle tudi katere "storitve" nudijo in katerih ne.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta