Koper: 79-letnik streljal na svojo 28-letno hčer, nato pa orožje uperil še vase

Le.V.
29.05.2022 17:16

Na Krožni cesti v Kopru so danes ob 13.37 odjeknili streli. 79-letni moški je hudo ranil svojo 28-letno hčer, nato še sebe. Reševalci so oba odpeljali v bolnišnico, od koder so policiji sporočili, da moški ni preživel, njegova žrtev pa je hudo poškodovana.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Policijskim poročilom o hudih krvnih deliktih pri nas še kar ni videti konca. Tokrat slabe novice prihajajo s koprske policijske uprave, od koder je tamkajšnja tiskovna predstavnica Anita Leskovec sporočila, da je danes na številko 113 poklical občan in prijavil, da je na Krožni cesti v Kopru slišal poke, podobne strelom iz orožja.

Policisti so nemudoma odšli na kraj in na prizorišču našli dve osebi in strelno orožje. Govor je o 79-letnem moškem in njegovi 28-letni hčeri. Reševalci so oba odpeljali v izolsko bolnišnico, od koder policiste kasneje obvestili, da moški ni preživel, njegova hčer pa da je hudo poškodovana.

Policisti so zavarovali kraj zločina, pričeli z ogledom in zbiranjem obvestil. Iz sporočila za javnost Anite Leskovec izhaja, da je strelno orožje uporabil 79-letnik. Zakaj je stregel po življenju svoje hčere, kriminalisti še preiskujejo. Več o dogajanju pa naj bi Policijska uprava Koper pojasnila jutri, zaenkrat je znano le, da dogajanje preiskujejo kot kaznivo dejanje poskusa uboja in samomor. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta