Koper: Voznik z vožnjo v nasprotni smeri na hitri cesti povzročil prometno nesrečo med drugima dvema voziloma

STA, A.L.
21.09.2023 13:30

Na koprski hitri cesti je v sredo zvečer 77-letni voznik vozil v nasprotno smer.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Večer

Vozilo, ki mu je 77-letnik pripeljal nasproti, je ob izogibanju čelnemu trčenju nato trčilo v drugo vozilo. Starejši voznik ni bil alkoholiziran, policisti ga bodo kazensko ovadili zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Voznika, ki sta trčila, sta se ustavila na bencinskem servisu. Zatem pa so policisti na operativno-komunikacijski center prejeli več klicev očividcev, ki so prijavljali vožnjo v nasprotno smer. Policisti so na kraj nemudoma poslali več policijskih patrulj.

Starejšega voznika so izsledili pri izvozu Koper - center. Ugotovili so, da je 77-letnik z osebnim avtomobilom peljal iz Dekanov proti Bivju. Na krožnem križišču je vstopil na hitro cesto proti Kopru in v nasprotno smer vozil po prehitevalnem pasu. S tem je povzročil nevarno situacijo, ki je imela za posledico prometno nesrečno med drugima dvema udeležencema, zato ga bodo policisti kazensko ovadili zaradi nevarne vožnje, so sporočili s PU Koper.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta