Maribor: V nesreči huje poškodovan motorist. Policija je izsledila voznico

Asja Lednik
01.09.2021 10:58
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Včeraj okoli 19.30 se je v križišču Ptujske ceste in Dogoške ceste v Mariboru zgodila prometna nesreča med voznikom motornega kolesa in neznanim voznikom osebnega avtomobila srebrne barve. Policisti so sprva medije prosili, da objavijo poziv, ker je šlo za neznanega voznika, danes malo po 23. uri pa so sporočili, da so neznano voznico izsledili.

28-letni motorist pripeljal po Ptujski cesti iz smeri Miklavža, v križišču z Dogoško cesto pa naj bi mu izsilila prednost voznica osebnega avtomobila srebrne barve, ki je pripeljala iz smeri Maribora in je zavijala levo na Dogoško cesto. Motorist je po trčenju padel in se hudo telesno poškodoval. 

Z reševalnim vozilom so motorista odpeljali v UKC Maribor. Elektronski alkotest je pokazal, da je imel v organizmu 0,28 mg/l alkohola. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče je bila Ptujska cesta v Mariboru za ves promet zaprta do 22.40. Obvoz je bil urejen po okoliških ulicah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta