Mariborski policisti pridržali osumljenca marčevskega ropa bencinskega servisa. Za koga gre?

A.L.
16.04.2024 07:52

Moškemu so 14. aprila odvzeli prostost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je dejanja utemeljeno osumljen 30-letni Mariborčan, ki so mu v tem tednu odvzeli prostost.
Sašo Bizjak

Policisti policijske postaje Maribor I so 14. aprila odvzeli prostost in pridržali osumljenca kaznivega dejanja ropa, ki so ga policisti obravnavali 24. marca v večernih urah na enem izmed bencinskih servisov v Mariboru.

Takrat je moški z ostrima predmetoma ob vstopu v poslovni prostor zagrozil zaposlenemu in od njega zahteval denar. Zaposleni je denar položil na prodajni pult, storilec pa ga je odtujil in zbežal. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je dejanja utemeljeno osumljen 30-letni Mariborčan, ki so mu v tem tednu odvzeli prostost. Po vseh zbranih obvestilih in dokazih je bil včeraj s kazensko ovadbo, zaradi utemeljenega suma storitve navedenega kaznivega dejanja, priveden k preiskovalnemu sodniku v Mariboru, ki je zoper njega odredil pripor.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta