Mladi motorist umrl v gozdu: "Nekdo je na stezo nastavil jekleno vrv"

M.R.
11.08.2020 15:20

Hrvaški kriminalisti preiskujejo smrt mladega motorista, ki se je ponesrečil pri padcu med vožnjo po gozdnih poteh na območju Jelenja, severno od Reke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na kraju so 21-letniku nudili zdravniško pomoč, a je kljub temu podlegel poškodbam. Policija podrobnosti za zdaj ne razkriva, so pa uporabniki družbenih omrežij povsem iz sebe. Prepričani so, da ne gre zgolj za nesrečni splet okoliščin. 
"Kakšen kreten in ljudska smet moraš biti, da storiš kaj takega. Nekdo je čez stezo, kjer se vozijo fantje, napel jekleno vrv," je zapisal eden izmed komentatorjev, ki jih navaja časnik Novi list. Drugi pa dodaja, da je na žalost zaradi navadnega psihopata, ki je nastavil jekleno vrv in mirne vesti čakal žrtev, izgubljeno mlado življenje. 
"Videli bomo, kako bosta policija in sodstvo rešila ta primer in na kakšen način bo kaznovan, kot opomin drugim psihopatom, ki po Studeni in Klani (kraja pri Reki op. p.) nastavljajo žice, in to ne na zasebne, ampak na javne poti," je še komentiral drugi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta