Moški iz BiH naj bi bil v hotelu v Istri posilil mladoletno begunko iz Ukrajine

Va
31.08.2022 17:05

Žrtev je o tem prijateljici pošiljala kratka sporočila na mobitel, nato pa povedala mami, ta je dogodek prijavila policiji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Tožilstvo v Pulju na Hrvaškem je junija začelo preiskavo proti državljanu Bosne in Hercegovine zaradi suma, da je v nekem hotelu v Istri posilil 15-letno dekle, ki je z družino pobegnilo iz vojne v Ukrajini in bilo začasno nameščeno v hotelu.

Mladoletnico naj bi bil osumljeni prisilil v oralni spolni odnos. Žrtev je o tem prijateljici pošiljala kratka sporočila na mobitel, nato pa povedala mami, ta je dogodek prijavila policiji.

Osumljeni ima prepoved približevanja oškodovanki in še eni mladoletnici, ki jo navajajo kot pričo kaznivega dejanja, na manj kot 100 metrov. Pri tem moški trdi, češ da je bil oralni seks prostovoljen, je poročal Glas Istre, to pa da potrjuje tudi dejstvo, da je žrtev lahko prišla do telefona.

Policija, ki ji je znana vsebina esemesov žrtve, ima drugačne podatke: da je bila mladoletnica objokana in v šoku, zato ni mogla ne pobegniti niti govoriti.

Osumljenemu, ki do zdaj ni imel kriminalne kartoteke, so začasno odvzeli osebne dokumente in se mora redno javljati policiji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta