Na območju Krvavca že tretji dan iskali pogrešanega Trebanjca

M.R.
12.11.2018 16:33

Okoli 20 policistov in gorskih reševalcev je danes nadaljevalo iskanje 36-letnega Klemna Musulina, ki je pogrešan od sobote.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Klemen Musulin
PU Kranj

Že prvi dan je stekla obsežna iskalna akcija, poleg policistov ter svojcev in njegovih prijateljev pa so ga do poznega večera organizirano iskali tudi gasilci prostovoljnih društev, gorski reševalci in vodniki reševalnih psov. Skupno ga je v soboto iskalo 70 ljudi, sodeloval pa je tudi policijski helikopter. 
Včeraj se je v podobnem obsegu iskanje nadaljevalo, s pomočjo helikopterja pa tudi danes. Iskali so ga na območju Krvavca z okolico in do zdaj ga še niso našli. 
Pod hotelom Krvavec so našli njegov mobilni telefon, a policija sumi, da ga je nekdo našel in ga tja postavil. Pogrešani Klemen Musulin iz Trebnjega je visok okoli 170 centimetrov, je športne postave in ima kratke rjave lase. Oblečen je bil v kavbojke in temno siv pulover s črnimi črtami, obut pa v temno modre športne copate. 
Policija prosi vse, ki bi o pogrešanem vedeli kar koli oprijemljivega, da to sporočijo na interventno številko 113, ali pa na anonimni telefon policije 080 1200.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta