Oče otroka iz beograjske šole, kjer je 13-letnik izvedel napad: "Učiteljica je zame junakinja!"

A.L.
04.05.2023 15:12

"Ne znam opisati občutka. Mislil sem, da se to tukaj nikoli ne bo zgodilo. Šele sedaj, ko je otrok doma, me zgrabita popoln strah in čista žalost."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Košarkarski agent Ivan Ašanin je delil svojo izpoved o masakru, ki se je zgodil na eni od osnovnih šol v Beogradu, ko je 13-letni K.K. ubil osem učencev in varnostnika. Ašanin se je oglasil na družbenih omrežjih in razkril dramo, ki jo je preživljal, saj njegov sin obiskuje omenjeno šolo.

"Moj otrok hodi v to šolo. Prižgem telefon, gori. Grem v šolo, dobim sporočilo od učiteljice, da je otroke peljala v park. Pridem v park, otroci igrajo nogomet, jaz se delam, da je vse normalno, moj želodec pa razbija. Učiteljica je ostala prisebna in jim dejala, da gre za vajo," je opisal situacijo in dodal, da je učiteljica zanj junakinja. "Na poti do parka veliko rešilcev in policije. Okoli jokajo otroci in starši. Ne znam opisati občutka. Mislil sem, da se to tukaj nikoli ne bo zgodilo. Šele sedaj, ko je otrok doma, me zgrabita popoln strah in čista žalost."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta