Okolica Celja: 46-letnica zaradi neprilagojene hitrosti trčila v tovorno vozilo in na kraju umrla

A.L.
12.11.2019 09:03

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo 23 ljudi, lani v enakem obdobju 12.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Prometna nesreča se je zgodila okoli 13.30 na območju Jezerc pri Dobjem. 46-letna voznica je vozila iz smeri Planine proti Šentjurju. V bližini mostu čez potok Koprivnica je dohitela voznika tovornega vozila, ki je pred mostom zaviral zaradi lažjega srečanja z nasproti vozečim tovornim vozilom. 46-letna voznica je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo  izgubila oblast nad vozilom, zaradi česar je njeno vozilo zaneslo na levi vozni pas, po katerem je v tistem trenutku pravilno pripeljal 42-letni voznik tovornega vozila, prav tako doma z območja policijske postaje Šentjur.
Voznica je z desnim bokom vozila silovito trčila v sprednji del tovornega vozila. Zaradi hudih poškodb je 46-letna voznica na kraju nesreče umrla. Voznik tovornega vozila v prometni nesreči ni bil poškodovan. Letos je v prometnih nesrečah na območju policijske uprave Celje umrlo 23 ljudi, lani v enakem obdobju 12.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta