Po desetih letih v trgovini, kjer je bil zaposlen, našli truplo pogrešanega 25-letnika

A.L.
01.08.2019 12:58

Preiskovalci so zaključili, da je bila smrt naključna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Delavci v ameriški zvezni državi Iowa so nedavno odstranjevali police in hladilnike v nekdanjem supermarketu in za enim od njih odkrili truplo. Ostanke trupla so identificirali in ugotovili, da pripadajo Larryju Elyju Murillo-Moncadi, nekdanjemu zaposlenemu v supermarketu, ki je od 28. novembra 2009 veljal za pogrešanega, je poročal CNN. Preiskovalci so za potrditev njegove identitete uporabili DNK njegovih staršev, oblačila pa so se ujemala z opisom tistih, ki jih je nosil v času izginotja.
{twitter}https://twitter.com/fairenhite/status/1153619446537379840{/twitter}

So bila kriva zdravila?

Murillo-Moncadovi starši so za medije povedali, da je sin pobegnil od doma po prepiru. 25-letnik naj bi ravnal neracionalno, kar bi lahko bila posledica zdravil, ki jih je jemal v tistem času. Policija si je vsa leta neutrudno prizadevala, da bi pogrešanega Larryja našla, a neuspešno.
{twitter}https://twitter.com/infowe/status/1153576214784667648{/twitter}
Odkritje trupla v trgovini, kjer je bil v času izginotja zaposlen, je tako posebno presenečenje tako za preiskovalce kot za starše. Policisti so sedaj prepričani, da je 10 let pogrešani moški odšel v trgovino in se povzpel na hladilnike, kjer je bil sicer prostor, namenjen hranjenju blaga. Zaposleni so se tja povzpeli v primerih, ko so si želeli vzeti "neformalen" oddih od dela. Kot kaže, je Murillo-Moncada padel v luknjo med steno in hladilnikom, glasen zvok naprav pa mu je preprečil, da bi njegove klice na pomoč slišali zaposleni. Preiskovalci so zaključili, da je bila smrt naključna.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta