Po prevračanju je moški padel iz vozila in umrl

STA
25.02.2019 06:50

Nesreča se je zgodila, ko je 75-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu zapeljal s ceste na strmo travnato pobočje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Janko Rath

V nedeljo med 19.30 in 20. uro se je na lokalni cesti Križevska vas-Velika vas v Občini Dol pri Ljubljani zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 75-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.
Nesreča se je zgodila, ko je 75-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu zapeljal s ceste na strmo travnato pobočje, kjer se je nato pričel z vozilom prevračati. Voznik, ki med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom, je po prevračanju padel iz vozila in zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.
Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 42 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, sedem nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta