Policija prijela 33-letnika, ki je maja povzročil prometno nesrečo in oropal oškodovanko

A.L.
02.08.2019 10:21

Včeraj so osumljenca s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k dežurnemu preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča na Ptuju, ki je zoper njega odredil pripor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

9. maja letos so mariborski policisti sporočili, da je, takrat še neznani, storilec na območju Njiverc povzročil prometni nesrečo in potem izvršil še rop. Policisti so ugotovili, da je neznani voznik kolesa trčil v kolesarko, ki je zaradi tega padla po vozišču. Pri tem ji je iz košare med drugim padla denarnica z dokumenti, ki jo je oškodovanka pobrala. Pri tem pa ji je storilec na silo ukradel denarnico in se s kolesom odpeljal v smeri Kidričevega. Z opisnim dejanjem je bila oškodovanka oškodovana za 140 evrov. Ptujski  policisti so v kriminalistični preiskavi ugotovili, da je storitve tega  kaznivega dejanja utemeljeno osumljen 33-letni Rušan. Osumljenca so v sredo zgodaj zjutraj na podlagi razpisa iskanja prijeli in pridržali policisti policijske postaje Ljubljana Center ter ga izročili ptujskim policistom.
Policisti  sumijo, da je osumljenec izvršil še več kaznivih dejanj premoženjske kriminalitete, zato s kriminalistično preiskavo nadaljujejo. Včeraj so osumljenca s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k dežurnemu preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča na Ptuju, ki je zoper njega odredil pripor.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta