Policist med pustnim rajanjem napadel domačina in mu razbil kozarec na glavi

ČK
25.02.2019 13:20

Preiskava je še v teku

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Profimedia

Hrvaški mediji poročajo o nenavadnem dogodku, ki se je odvil med pustno zabavo v Vrbniku na Krku v zgodnjih sobotnih jutranjih urah, vanj pa naj bi bili vključeni tudi policisti. Portalu Index je bralec sporočil, da naj bi se zabave v Vrbniku udeležilo nekaj zaposlenih s Policijske postaje Krk, vendar policijskih uniform niso nosili. Ob tem je dodal, da naj bi policisti provocirali udeležence zabave, pri čemer naj bi enemu tudi razbili kozarec na glavi, zaradi česar so mu morali reševalci zašiti rano.
Reški Novi list pa poroča, da naj bi pretep okoli četrte ure zjutraj začel eden izmed zaposlenih na Policijski postaji Krk, ki pa v času incidenta ni bil na službeni dolžnosti. Vir, ki je reškemu časniku posredoval nekaj informacij, je zanikal prvotno poročanje, da naj bi se policisti naslednji dan vrnili v Vrbnik in skušali doseči od udeleženih v pretep, da se o njem ne bi govorilo. Policisti naj bi se sicer res vrnili v Vrbnik, kjer pa so poskušali s pomočjo več kot 30 očividcev ugotoviti, kaj se je ponoči zares zgodilo.
S policije so danes zgolj sporočili, da je preiskava še v teku.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta