Poskus uboja na območju Krškega: Poškodovani možakar je imel precejšnjo srečo

Vesna Lovrec Vesna Lovrec
17.04.2019 11:43

Novomeški kriminalisti preiskujejo poskus uboja, ki se je zgodil v torek zvečer na območju Krškega. Zločinu je domnevno botroval alkohol.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična
Sašo Bizjak

Krško je bilo v torek zvečer prizorišče poskusa uboja. Tiskovna predstavnica novomeške policijske uprave Alenka Drenik je razkrila, da je 42-letni moški z ostrim predmetom poškodoval svojega 72-letnega očeta. Osumljenca so policisti prijeli in ga odpeljali v pridržanje.
Dvainsedemdesetletnik po podatkih policije ni v smrtni nevarnosti. Oskrbeli so ga v bolnišnici in prav zdravstveno osebje je tisto, ki je policiji prijavilo dogodek, saj so Policijski postaji Krško sporočili, da oskrbujejo moškega, ki naj bi ga bil nekdo zabodel. Neuradno smo izvedeli, da je imel poškodovani možakar precejšnjo srečo, saj naj bi ga sin zabodel blizu srca, a se je konica noža ustavila v prsni kosti. Kaj je šlo narobe med sinom in očetom, se še ne ve, saj kriminalisti o dogodku še zbirajo obvestila, smo pa od virov blizu policije izvedeli, da sta bila tako napadalec kot njegova žrtev pijana. Dvainštiridesetletniku zaradi poskusa uboja grozi kazen od pet do petnajst let zapora.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta