Požar: V bloku sredi noči evakuirali stanovalce, le eden lažje poškodovan

U. P.
02.12.2018 11:18

Zagorelo je stanovanje v višjem nadstropju stanovanjskega bloka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
PGD Bistrica pri Tržiču

Na območju Tržiča je opolnoči zagorelo stanovanje v višjem nadstropju stanovanjskega bloka. Policisti in gasilci so evakuirali 40 stanovalcev. Štiri osebe so morali zdravniško oskrbeti. Stanovalec, pri katerem je zagorelo, je po prvih podatkih utrpel lažje poškodbe.

PGD Tržič

Požar gasilo 22 gasilcev

Ogenj, ki je po prvih podatkih poškodoval dve stanovanji in delno tudi zunanjost objekta, so gasilci dveh prostovoljnih društev iz Bistrice pri Tržiču in Tržiča pogasili okoli ene ure ponoči. V intervenciji je sodelovalo osem policistov in 22 gasilcev. Človeški faktor oziroma tuja krivda za požar je po do sedaj ugotovljenih okoliščinah izključena, zavarovali so tudi material za nadaljnjo preiskavo, so sporočili iz PU Kranj. 

PGD Tržič

Zagorelo v spanici

Najprej je zagorelo v spalnici stanovanja, ogenj pa se je od tam razširil še na hodnik in pročelje objekta ter na stanovanje nadstropje višje. Poškodovani sta dve stanovanji in delno tudi pročelje objekta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta