Pri Ptuju udaril otroka in poškodoval avtomobil, ko so ga našli policisti, je napadel še njih, pomagala mu je ženska

M.R.
23.09.2024 14:47

Ptujski policisti so včeraj obravnavali prijavo o kršitvi javnega reda in miru. To se je dogajalo v zasebnih prostorih v okolici Ptuja, so danes sporočili z mariborske policijske uprave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policisti bodo ovadili moškega in žensko
Robert Balen

V prijavi so policistom povedali, da se je 44-letni moški znesel nad otrokom in poškodoval starejšo sorodnico ter njeno vozilo. Nato je kraj zapustil, policisti pa so ga izsledili na njegovem naslovu in mu odvzeli prostost. Uporabili so tudi prisilna sredstva, saj je moški skušal preprečiti uradno dejanje policistov. Dva med njimi sta bila lažje poškodovana. Prav tako se je v postopek vpletla ženska, ki je skušala preprečiti uradno dejanje. 

Policisti bodo zoper 44-letnika na okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi sumov več kaznivih dejanj - zanemarjanje mladoletne osebe, nasilništva, povzročitve lahke telesne poškodbe in preprečitve uradnega dejanja uradni osebi. Ovadili bodo tudi žensko, ki je skušala policistom preprečiti uradno dejanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta