Prijeli 55-letnega Nemca, ki je soprogo 12 let imel za talko: Izživljanje je skrbno zapisoval v dnevnik

Va
07.08.2023 20:33

Sosedje njunega francoskega doma so mislili, da se je ženska preselila ali pa je umrla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V kraju Forbach blizu francosko-nemške meje so prijeli 55-letnega Nemca, osumljenega, da je v stanovanjski hiši 12 let zadrževal dve leti mlajšo soprogo, tudi nemško državljanko. O svojem izživljanju je vodil natančen dnevnik, po francoski tiskovni agenciji AFP navaja Index.hr. Zdaj je osumljen ugrabitve, mučenja in posilstva.

Sosedje so povedali, da so žensko nazadnje videli pred kakimi desetimi leti. Mislili so, da se je odselila ali da je umrla. 

Triinpetdesetletnica se je naposled rešila, ko ji je uspelo priti do telefona in poklicati nemško policijo, Nemci pa so nato obvestili francoske kolege. Našli so jo napol golo, obrite glave in v slabem zdravstvenem stanju v spalnici hiše v Franciji, kjer je bilo tudi deset mačk. 

Osumljenec, ki je zdaj priprt v Metzu, je nezaposlen, prej je delal v Nemčiji. Sosede je prepričal, da žena boleha za rakom in kriči od bolečin zaradi hude bolezni. Neka soseda ga je opisala kot zelo spoštljivega in finega ...

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta