Ptuj: Sredi noči policista ustavila vinjeno 15-letno kolesarko

A.L.
02.09.2019 12:54

Policisti PP Ptuj v tem primeru izvajajo tudi dejanja v predkazenskem postopku, saj starše sumijo storitve kaznivega dejanja "zanemarjanje mladoletne osebe".

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Policista Policijske postaje Ptuj sta včeraj ponoči ob 2.30 v Spodnji Hajdini ustavila 15-letno kolesarko iz okolice Ptuja. Mladoletna kolesarka je ponoči vozila kolo brez luči, med vožnjo s kolesom pa tudi ni uporabljala zaščitne kolesarske čelade. Ker je zraven tega kazala še očitne znake alkoholiziranosti, je bila preizkušena z elektronskim indikatorjem alkohola. Ta je pokazal vrednost 0,65 mg/l alkohola v izdihanem zraku.
Mladoletni kolesarki, ki je vozila kolo pod vplivom alkohola, sta policista prepovedala nadaljnjo vožnjo in o tem obvestila njene starše. Zoper njo so podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče na Ptuju.
Policisti PP Ptuj v tem primeru izvajajo tudi dejanja v predkazenskem postopku, saj starše sumijo storitve kaznivega dejanja "zanemarjanje mladoletne osebe".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta