Romun vlomil v več kot 50 hiš, povzročil nesrečo in s črno vrečo v roki pobegnil pred očmi policistov

Damijana Žišt
06.12.2023 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Obtoženi je po trditvah tožilstva iz domov oškodovancev odnašal vrednejše predmete, predvsem nakit, prenosne računalnike in denar. Fotografija je simbolična.
Obtoženi je po trditvah tožilstva iz domov oškodovancev odnašal vrednejše predmete, predvsem nakit, prenosne računalnike in denar. Fotografija je simbolična.
Pu Ljubljana
V Ljubljani sodijo romunskemu državljanu, obtoženemu cele serije vlomov. Slovenska policija ga je odkrila po naključju, pri redni kontroli prometa, ki pa se ji je izmuznil. Med bežanjem z mercedesom je povzročil prometno nesrečo, pred očmi policistov je skočil iz avta in jo pobrisal s črno vrečko v rokah. Policija je v prtljažniku našla veliko različnih predmetov, za katere je sumila, da so ukradeni. Kmalu so ugotovili, kdo je osumljeni, a ga lep čas niso našli. Izkazalo se je, da je pobegnil na Švedsko, kjer je nadaljeval s kaznivimi dejanji. Švedska ga je julija letos izročila Sloveniji, brani se iz pripora. 
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta