Sekretar se je sprl z zaposlenim, ko se je vmešal direktor, ga je ustrelil in nato še sebe

M.R.
22.02.2019 21:13

Srbijo je danes popoldne pretresel incident, ki se je zgodil v Avto-moto zvezi Srbije (AMSS). Umrla sta dva človeka, direktor AMSS Mirko Butulija in sekretar zveze Predrag Đurđev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Novinarji časopisa Blic na spletni strani poročajo, da se je po neuradnih podatkih sekretar AMSS Predrag Đurđev sprl z enim zaposlenim, vmešal pa se je še Mirko Butulja, ki je skušal pomiriti prepir. Takrat je Đurđev potegnil pištolo in petkrat ustrelil direktorja. Štiri naboje je izstrelil v trup, petega pa v glavo. Nato je zapustil pisarno in odšel v drug prostor, kjer je ves raztresen sodil še sebi s strelom v čelo. 
Ko je streljanje slišala Butuljeva tajnica, je stekla proti šefovi pisarni, a je na hodniku videla oboroženega sodelavca in skočila skozi okno pisarne, ki se nahaja v prvem nadstropju. K sreči pri tem ni bila poškodovana. 
Đurđev je umrl na kraju, 43-letni Butulja pa je umrl v bolnišnici po neuspešnem poskusu oživljanja. 
Butulja je bil sicer oče štirih otrok, bil pa je tudi predsednik rokometnega kluba Crvena zvezda. Po letih sta bila Butulja in Đurđev vrstnika in sta bila na zvezi tesna sodelavca, še poroča Blic.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta