Skrivnostno izginotje 2-letnega dečka: Iskalno akcijo so ustavili, preiskovalci odkrili sledi krvi na avtomobilu

M.R.
13.07.2023 10:01

V francoski vasi Le Vernet, v kateri je v soboto izginil dve leti in pol star deček Emile, so preiskovalci na sprednjem delu avtomobila odkrili sledi krvi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mourad Allili/Sipa/Profimedia

Kri so poslali na analizo, ki bo pokazala, ali je primer povezan s pogrešanim dečkom. Vir blizu policiji je povedal, da za zdaj niti ni jasno, ali gre za človeško kri, in da bi šlo lahko za kako staro sled. Iskalno akcijo za dečkom so sicer v sredo zvečer po štirih dneh ustavili. Nadaljuje pa se preiskava številnih informacij, ki so jih v štirih dneh uspeli pridobiti. 

Emila so nazadnje videli v soboto zjutraj, ko se je na dvorišču hiše starih staršev v vasi La Vernet družil z drugimi otroki. "Vse teorije so mogoče," je povedal tožilec Remy Avon. Preiskujejo možnosti, da je bil deček umorjen, ugrabljen ali pa udeležen v nesreči.

Preiskovalci so tudi potrdili, da je policija v ponedeljek preiskala dom dečkovih staršev v mestu La Bouilladisse, ki se nahaja v bližini Marseillea. Tožilec je sporočil, da so starši skupaj z Emilom in njegovo mlajšo sestro v tej hiši živeli eno leto.

Sicer pa je policija ugotovila, da se je družina v vasi La Vernet udeležila širšega družinskega srečanja. V domu starih staršev je bilo v času dečkovega izginotja še najmanj deset drugih članov družine. Po besedah vira iz policije, ki ga navaja britanski Daily Mail, je šlo strice in tete pogrešanega otroka, prisotni pa so bili tudi mladoletniki.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta