Štirje mrtvi v tragični nesreči: Snemalec snemal poroko in čelno trčil v drugo vozilo, med žrtvami tudi poročni par

M.R.
26.12.2023 10:32

V kraju Brezojevica v Črni gori so v tragični prometni nesreči dveh osebnih vozil umrli štirje ljudje. V bolnišnico Berane so prepeljali moškega in žensko in ju oživljali, a brez uspeha, poroča srbski časnik Blic.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Police guard the crime scene where a gunman started a mass shooting in Cetinje, Montenegro August 12, 2022. REUTERS/Stevo Vasiljevic REFILE - REMOVING NUMBER OF VICTIMS
Stevo Vasiljevic

Priče so povedale, da je snemalec televizije Glas Plava snemal kolono poroke in čelno trčil v drugi avtomobil, pri tem pa umrl. Poleg tega je umrl tudi poročni par in še mladi moški. Nesreča se je zgodila včeraj okoli 19.35, poroča spletni portal Nezavisne.com.

Pred tragedijo se je par poročil v kraju Rožaje na vzhodu države ob meji s Kosovim. "Ko so svatje krenili proti kraju Plave in prispeli do Brezojevica, je prišlo do čelnega trčenja," izjavo priče navaja Blic. Priča je še povedala, da je sledila močna eksplozija.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta