Tik pred sodbo za krvavi zločin

Elizabeta Planinšič Elizabeta Planinšič
07.06.2019 12:57

Po več kot letu dni od umora naj bi mariborsko okrožno sodišče le izreklo sodbo za lanskoletni marčevski umor in poskus umora v Mariboru

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Več kot leto dni je Mediha Hromadžić že za rešekami.
Sašo Bizjak

V začetku marca je minilo že leto dni od umora v stanovanjskem bloku na Pobrežju v Mariboru, obtožena Mediha Hromadžić je na zatožno klop sedla pred letom dni, a vse do zdaj sojenje še ni zaključeno. Predvidoma bi sodišče lahko besede strank poslušalo že prihodnji petek.
Mediha Hromadžič je obtožena grozovitega umora sestre dvojčice Mersihe in poskusa umora njune matere Iznade. Zadnja obravnava je bila januarja letos, nato pa je zaradi tega, da sodišče pridobi izvedeniško mnenje, sojenje bilo prekinjeno vse do danes.
Tožilstvo, ki ga zastopa Tadeja Majcen, je prepričano, da je 38-letna Mediha Hromadžić 8. marca lani uporabila dva noža. Sestro dvojčico je zabodla najmanj 48-krat. V mater, ki je napad preživela po zaslugi pogumnega soseda, pa je obtožena nož zarinila 12-krat. Obtožena ja vse od dneva zločina dalje v priporu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta