Ugrabljeno 12-letno Moniko v Srbiji našli, Malčanski brivec še na begu

GR.G.
29.12.2019 16:52

Ninoslav Jovanović, večkrat obsojeni pedofil, naj bi poskušal pobegniti v Bolgarijo in je po neuradnih informacijah oborožen z nožem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ninoslav Jovanović "Malčanski brivec"
Mup Srbije

Policija v Srbiji je našla 12-letno Moniko Karimanović, ki je izginila 20. decembra zjutraj med potjo v šolo, ko jo je domnevno ugrabil večkrat obsojeni pedofil. Novico je potrdil srbski notranji minister Nebojša Stefanović, piše agencija Tanjug. Še zmeraj pa iščejo Ninoslava Jovanovića (ta je v Srbiji znan tudi kot Malčanski brivec, ker je svojim žrtvam običajno obril lase ali jih ostrigel), ugrabitelja deklice, ki naj bi bil na begu. Karimanovićevo so našli v občini Svrljiški Mirkovac in so jo predali v zdravstveno oskrbo. Po pisanju Blic.rs so ugrabljeno dekle našli v kraju Pasjača, v katerem živi mati ugrabitelja.
Policisti so Jovanovića sicer več dni iskali s psi in tudi helikopterji ter gorski reševalci, a za zdaj brez uspeha. V petek ​so našli sledi stopal, ki bi lahko pripadale Jovanoviću in 12-letnici, v akciji pa je sodelovalo 400 policistov, ki poznajo teren in so preiskovali vse hiše, dvorišča, lope, hleve in druge lokacije, ki bi jih storilec lahko uporabil za zatočišče. Jovanović naj bi poskušal pobegniti v Bolgarijo in je po neuradnih informacijah oborožen z nožem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta