Umrl voznik tovornjaka, v katerega je trčil alkoholiziran voznik in pobegnil

M.R.
13.09.2024 07:58

Danes so z ljubljanske policijske uprave sporočili, da je v UKC Ljubljana umrl 47-letni srbski voznik tovornjaka, ki je bil 29. avgusta udeležen v nesrečo na ljubljanski obvoznici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policisti so konec avgusta pobeglega voznika hitro izsledili in ustavili.
Robert Balen

Malo pred 22. uro omenjenega dne je vanj na odstavnem pasu trčil voznik osebnega vozila, ki ni vozil po sredini voznega pasu. Voznik tovornjaka je namreč zaradi okvare vozila ustavil na odstavnem pasu in odšel proti zadnjemu delu vozila. V tem času je pripeljal voznik osebnega vozila in trčil vanj. Srbskega voznika je odbilo pod tovorno vozilo, kjer je obležal s hudimi poškodbami. 

Voznik osebnega vozila je odpeljal naprej, brez da bi mu nudil pomoč, a so ga že po nekaj minutah izsledili in ustavili policisti. Ugotovili so, da je vozil pod vplivom alkohola, saj je imel v litru izdihanega zraka 0,63 miligrama alkohola. 

Danes pa so s PU Ljubljana sporočili, da je včeraj v bolnišnici zaradi poškodb 47-letni voznik, ki je sicer državljan Srbije, umrl. O ugotovitvah bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta