V hotelu na Bavarskem deklica umrla pod 200 kilogramov težkim kipom

M.R.
29.08.2022 11:05

V Münchnu se je v petek zvečer zgodila huda tragedija. Na sedemletno deklico iz Italije je namreč padel 200 kilogramov težak kip iz marmorja, deklica pa je pri tem umrla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nesreča se je zgodila okoli 19.30 na dvorišču hotela, ob tem pa je deklica glasno zavpila, glede na poročanje italijanskega časnika Corriere della Sera naj bi ji prvi na pomoč prihitel njen oče, sicer znani odvetnik iz Neaplja. S pomočjo mimoidočih naj bi umaknili kip, nato pa naj bi jo prepeljali v bolnišnico, kjer so jo oživljali, a je po dveh urah umrla.

Sedemletna Lavinia je bila v Münchnu s starši. Dekličina starša naj bi bila v času nesreče v bližini, ni pa še znano, ali sta sam trenutek tragedije tudi videla s svojimi očmi, nemški mediji navajajo ugotovitve policistov, ki primer še preiskujejo.

Nekaj ur po tragediji je dekličina mama na družbenih omrežjih objavila ganljiv zapis: "Ti si in boš ostala najin angel. Počivaj v miru, ljubezen najinega življenja."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta