V vozilu nekdanjega vodje navijaške skupine našli kokain, pištoli in konopljo

A.L.
24.04.2019 10:06

170,6 kilogramov konoplje je največja zasežena količina te droge na območju Karlovca v letošnjem letu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nataša Juhnov

Hrvaška policija je pred dnevi na cestninski postaji Karlovec na avtocesti A1 ustavila vozilo zagrebških registrskih tablic. V avtu je bil poleg 44-letnega voznika še 47-letni sopotnik, sicer srbski državljan. Po neuradnih informacijah hrvaškega Indexa naj bi bila ena od oseb v avtomobilu Goran Hajduković Čupko, nekdanji vodja navijaške skupine Bad Blue Boys (BBB), ki podpirajo nogometni klub Dinamo Zagreb. Poleg Hajdukovića je bil v avtomobilu tudi Dragan Pavlović, navijač Crvene zvezde. Policija je v njunem vozilu odkrila večjo količino vrečk, napolnjenih z neznanimi snovmi, za katere so policisti posumili, da gre za marihuano. Državno tožilstvo je za oba odredilo preiskovalni zapor.
Policisti so v vozilu našli več kot 170 kilogramov konoplje, 0,7 grama kokaina, dve pištoli s 53 kosi streliva in mobilna telefona. Policija nadaljuje s preiskavo.
170,6 kilogramov konoplje je največja zasežena količina te droge na območju Karlovca v letošnjem letu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta